Hála a komplex rendszerű és partnereink tevékenységével harmonizáló menedzsment-szolgáltatásunknak Ön nyugodt lehet, mert a hulladékokkal összefüggő minden feladatát gyorsan, hatékonyan és eredményesen végezzük el. Szolgáltatásunk segítségével nyomon követhető és szabályozható a hulladékok keletkezése, gyűjtése, tárolása és kezelése, valamint a pontosan dokumentált folyamatok tervezése, ellenőrzése és az ehhez kapcsolódó hatósági feladatok ellátása.

Szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink nem csupán átlátható és optimalizált működésű rendszert kapnak, de biztosak lehetnek a jogszabályi kötelezettségekből fakadó feladatok maradéktalan elvégzésében is.

Partnereink tevékenységére szabott rendszerünk – a szervezeti felépítéstől kezdve a felelősségi körök és a logisztikai folyamatok optimalizálásán keresztül – biztosítja a gazdasági és ökológiai szempontból is leghatékonyabb rendszer kidolgozását és fenntartását.

Mindezek megvalósításában olyan környezetvédelmi menedzsment-rendszerek működtetésére szolgáló módszerek (hulladékáramok tervezése, hulladéklogisztika kialakítása, hulladékgazdálkodási tervek készítése stb.) lesznek segítségünkre, amelyek az Önnel folytatott személyes konzultáció révén lehetővé teszik, hogy az Ön tevékenysége teljes életciklusát tekintve hosszútávon fenntartható és optimális legyen.